Είναι τα ζυμαρικά μια καλή διατροφή;

Οι άνθρωποι τρώνε ζυμαρικά για εκατοντάδες χρόνια και δεν είναι όλοι υπέρβαροι. Ένας σίγουρος τρόπος να σαμποτάρετε οποιαδήποτε δίαιτα είναι να τρώτε περισσότερο από ό, τι καίγεται. Τα ζυμαρικά θεωρούνται σιτηρά και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στη διατροφή σας όταν είναι απαραίτητο. Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών, ο μέσος ενήλικας θα πρέπει να καταναλώνει 5 έως 8 ουγκιές. Κόκκων ημερησίως. Μερικά πράγματα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν επιλέγετε ζυμαρικά ως μέρος της διατροφής σας.

Οι περισσότεροι dieters που ασκούν συχνά χρειάζονται περισσότερους κόκκους στη διατροφή τους από άλλους ανθρώπους. Οι υδατάνθρακες στα ζυμαρικά και σε άλλους σπόρους αναπληρώνουν τα αποθέματα ενέργειας του σώματός σας και διατηρούν το σάκχαρο του αίματος από το βάψιμο πολύ χαμηλό. Ποτέ μην κόβετε πάρα πολλούς υδατάνθρακες από τη διατροφή σας όταν ασκείτε έντονα, καθώς αυτό οδηγεί σε μυϊκή αδυναμία και κόπωση. Η Εθνική Ένωση Αντοχής και Προετοιμασίας συνιστά το 45 έως 55 τοις εκατό των καθημερινών σας θερμίδων να προέρχεται από υδατάνθρακες.

Τα περισσότερα ζυμαρικά είναι φτιαγμένα από σιτάλευρο και ενισχυμένα με πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή σύνθετων υδατανθράκων. Η προστιθέμενη ίνα και η πρωτεΐνη στα ζυμαρικά κρατά το σώμα σας από την απορρόφησή του πολύ γρήγορα και προκαλώντας μια αιχμή της ινσουλίνης. Η προστιθέμενη πρωτεΐνη σας βοηθά στη διατήρηση της μυϊκής μάζας, η οποία είναι σημαντική για την απώλεια βάρους. Επιλέξτε ζυμαρικά με τουλάχιστον 6 έως 7 γραμμάρια ανά μερίδα.

Τα ζυμαρικά ταιριάζουν στις περισσότερες δίαιτες εάν καταναλώνονται στο σωστό ποσό. Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, προσέξτε την πρόσληψη υδατανθράκων. Τρώτε πρώτες πρωτεΐνες και ακολουθήστε με μικρές μερίδες υδατανθράκων μαζί με υγιή λίπη. Αυτό διατηρεί το σάκχαρο στο αίμα χαμηλό και βοηθά την πρωτεΐνη να βρει το δρόμο προς τους μυς σας πιο αποτελεσματικά. Τρώγοντας πάρα πολλά ζυμαρικά, όπως και κάθε άλλο φαγητό, αυξάνει την ινσουλίνη σας και προωθεί την αποθήκευση λίπους. Εάν είστε σε δίαιτα που κερδίζουν βάρος, επωφεληθείτε λίγο από την πρόσληψη ζυμαρικών, αλλά σιγουρευτείτε πάντα ότι τρώτε πρωτεΐνες και υγιή λίπη με αυτό. Προσέχετε σε μικρές μερίδες και τις τρώτε πιο συχνά καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό διατηρεί το μεταβολισμό σας υψηλό και η συσσώρευση λίπους χαμηλή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τρώνε ζυμαρικά μόνο από μόνη της. Αποφύγετε κονσερβοποιημένες σάλτσες και σάλτσες, καθώς αυτές περιέχουν πολύ νάτριο, γεγονός που οδηγεί σε κατακράτηση νερού. Η κατακράτηση νερού προάγει την αύξηση βάρους και σας κάνει να αισθάνεστε φουσκωμένα. Δοκιμάστε να μαγειρεύετε ζυμαρικά με ελαιόλαδο και φρέσκες ντομάτες Αποφύγετε να προσθέτετε επιτραπέζιο αλάτι όποτε είναι δυνατόν για να διατηρήσετε χαμηλή την πρόσληψη νατρίου Μείνετε μακριά από κρεμώδη σάλτσες επειδή οι περισσότεροι περιλαμβάνουν υψηλές ποσότητες κορεσμένων λιπών που δεν είναι υγιείς.

Επίπεδο δραστηριότητας

Περιεχόμενο πρωτεϊνών

Μερίδια

Προσθήκες