Πώς να αντικαταστήσετε το βούτυρο για το ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι ένα υγιές υποκατάστατο του βουτύρου. Μια lbsp. Του ελαιολάδου έχει 120 θερμίδες και 14 γραμμάρια συνολικού λίπους, συμπεριλαμβανομένων των 12 γραμμάρια ακόρεστου λίπους. Το ελαιόλαδο δεν περιέχει τρανς λίπη ή χοληστερόλη. Το αλατισμένο βούτυρο έχει 102 θερμίδες ανά lbsp. Και 11,5 g συνολικού λίπους, από τα οποία 7 g είναι κορεσμένα. Το βούτυρο περιέχει επίσης 31 mg χοληστερόλης. Η περίσσεια μονοακόρεστων λιπών, η χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και η απουσία χοληστερόλης καθιστούν το ελαιόλαδο καλύτερη εναλλακτική λύση από το βούτυρο για την καρδιά.

Μετατρέψτε τις μετρήσεις του βουτύρου σε μετρήσεις ελαιολάδου για τις συνταγές σας. Ένα κουταλάκι του γλυκού. Του βουτύρου μπορεί να αντικατασταθεί από 3/4 κουταλιές της σούπας. Ελαιόλαδο 2 1/4 κουταλιού. Του ελαιολάδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για 1 κουταλιά της σούπας. Του βουτύρου. Αντικαταστήστε 1/4 φλιτζάνι βούτυρο με 3 κουταλιές της σούπας. Ελαιόλαδο και 1/3 φλιτζάνι βούτυρο με 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο. Το μισό φλιτζάνι βούτυρο μπορεί να αντικατασταθεί με 1/4 φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας. Του ελαιολάδου, αντικαταστήστε 2/3 φλιτζάνι βούτυρο με 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο. Αντικαταστήστε 1 φλιτζάνι βούτυρο με 3/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο. Αντικαταστήστε 3/4 φλιτζάνι βούτυρο με 1/2 φλιτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας. Του ελαιολάδου. Χρησιμοποιήστε αυτές τις μετατροπές για το ψήσιμο, τη σάλτσα ή το τηγάνισμα.

Διαδώστε ή ψεκάστε το ελαιόλαδο πάνω σε ψωμιά στα οποία κανονικά προσθέτετε βούτυρο, συμπεριλαμβανομένου του ψωμιού σκόρδου, του γαλλικού ψωμιού, των bagels και του τοστ. Ρίξτε το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και βουτιά τα ψωμιά σας στο λάδι για γεύση.

Χρησιμοποιήστε ένα ψεκασμό ελαιόλαδου για να καλύψετε τα τηγάνια σας κατά το τηγάνισμα και το ψήσιμο αντί να προσθέσετε ένα στρώμα βουτύρου. Αυτό θα προσθέσει γεύση και υγρασία στα γεύματά σας, καθώς επίσης θα αποτρέψει το φαγητό σας να κολλήσει στα τηγάνια σας. Αγοράστε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή παρθένο ελαιόλαδο για να εξασφαλίσετε την ποιότητα και τη διατήρηση της γεύσης. Χρησιμοποιήστε παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο είναι λιγότερο δαπανηρό, για το ψήσιμο, το τηγάνισμα και το σοταρίσματος, καθώς και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για πικάντικα πιάτα όπως πλευρικές σαλάτες ή ψωμιά.