Πώς να αφαιρέσετε το βούτυρο ποπ κορν από τα ρούχα

Είναι ωραίο να απολαύσετε ένα μπολ με ποπ κορν, αλλά απογοητευτικό όταν μια γη βουτύρου προσγειώνεται στα ρούχα σας. Η λιπαρή φύση του βουτύρου ποπ κορν κάνει την απομάκρυνση των λεκέδων σχεδόν αδύνατη, αλλά δεν βγάζετε το ρούχο στα σκουπίδια ή το κεφάλι στο στεγνό καθάρισμα. Με λίγη υπομονή και τα σωστά προϊόντα, μπορείτε να αφαιρέσετε το βούτυρο ποπ κορν από τα ρούχα σε ελάχιστο χρόνο.

Καλύψτε το σημείο βουτύρου με απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων υψηλής απόδοσης. Τρίψτε το απορρυπαντικό στο λεκέ με τα δάχτυλά σας.

Πλύνετε τα ρούχα με το πιο ζεστό νερό που συνιστάται για το ύφασμα. Ελέγξτε το ρούχο μετά το πλύσιμο και πριν στεγνώσετε.

Αν παραμείνει κάποιο από τα λεκέδες, επεξεργαστείτε το σημείο με μια πάστα που αποτελείται από δύο μέρη πλύσης σόδας και ενός μέρους νερού. Τρίψτε την πάστα στο βούτυρο-χρωματισμένο τμήμα του ιματισμού. Ξεπλύνετε καλά την περιοχή με νερό και πλένετε ξανά χρησιμοποιώντας το πιο καυτό νερό που συνιστάται για το ύφασμα. Ελέγξτε το λεκέ.

Εφαρμόστε σπρέι οικιακής λίπανσης, όπως το WD-40, σε οποιοδήποτε υπόλοιπο χρώμα. Εφαρμόστε μερικές σταγόνες υγρού σαπουνιού πιάτων στην περιοχή και τρίψτε το καλά με τα δάχτυλά σας. Πλύνετε ξανά το ρούχο με το πιο ζεστό νερό για το ύφασμα και ελέγξτε το λεκέ.