Πώς να γνωρίζετε εάν ένας άνθρωπος σας ενδιαφέρεται

Ανεξάρτητα από το πόσο νέοι ή ηλικιωμένοι, οι άντρες μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβουν όταν πρόκειται για τα συναισθήματά τους. Εάν έχετε χρονολογεί ή ξοδεύετε χρόνο με έναν άνθρωπο για τον οποίο έχετε συναισθήματα, είναι σημαντικό να γνωρίσετε ή να πάρετε μια αίσθηση του πώς αισθάνεται για σας για να αποφύγετε τη σπατάλη του χρόνου σας. Ενώ δεν θέλετε να τον ρωτήσετε για αυτό, λάβετε υπόψη τα λόγια και τις ενέργειές του προς εσάς, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά. Αυτό θα σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα συναισθήματά του.

Πηγαίνει το επιπλέον μίλι

Ένα από τα σαφέστερα σημάδια που ένας άνθρωπος πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς είναι αν βγάλει από το δρόμο του να σας δει και κάνει χώρο στο πρόγραμμά του για να περάσει χρόνο μαζί σας. Για παράδειγμα, ο τύπος που κινεί μια ώρα μετά την εργασία στην αντίθετη κατεύθυνση της θέσης του για την ευκαιρία να δειπνήσει μαζί σας είναι σαφώς σε σας. Εάν σας φέρνει σούπα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος όταν είστε άρρωστος στο σπίτι, σίγουρα φροντίζει. Ένα άλλο προειδοποιητικό σημάδι ότι πέφτει για εσάς είναι εάν είναι πρόθυμος να κάνει τα πράγματα μαζί σας ότι δεν τον ενδιαφέρει πραγματικά, όπως για παράδειγμα να σας κάνει να βλέπετε ένα μουσικό, παρόλο που τα εκφοβίζει ή διακόπτει ένα ποδόσφαιρο με τους φίλους του για να πάρει Μαθήματα μαγειρικής μαζί σας.

Ακούει … και Συζητήσεις

Όταν ένας άνθρωπος δεν είναι αυτός σε σας, δεν θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή όταν του μιλάτε για τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας και θα είναι ένας πέτρινος τοίχος όταν προσπαθείτε να τον ανοίξετε. Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει και πέφτει για σας, θα ακούσετε και θα θυμάστε τι του λέτε. Θα δείξει ανησυχία, προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να σας βοηθήσουμε και να συνεχίσουμε μαζί σας για τα πράγματα που έχετε αναφέρει. Θα είναι επίσης πιο πρόθυμος να σας ανοίξει, να ζητήσετε τη γνώμη σας και να ζητήσετε τη συμβουλή σας για θέματα με τα οποία μπορεί να αντιμετωπίσει. Από την άλλη πλευρά, αν σας ζητήσει τη συμβουλή σας, αλλά σας καλεί “φίλε”, “φίλε” ή “φίλος” όταν μιλάτε, μπορεί να σας ενδιαφέρει, αλλά απλά ως φίλος στον οποίο μπορεί να μιλήσει.

Είναι εξαιρετικά στοργικό

Ένας άντρας που νοιάζεται για εσάς θα κρατήσει το χέρι σας ή θα τυλίξει το χέρι σας γύρω από σας στο κοινό χωρίς δισταγμό. Όχι μόνο δείχνει φροντίδα και προστατευτικότητα, είναι στοργικός σε δημόσιες εκθέσεις ότι ο τύπος σας είναι περήφανος που βλέπει μαζί σας και να σας έχει στη ζωή του. Αν σας φιλήσει τυχαία στο μέτωπο ή στον ώμο σας, σας κοιτάζει συχνά με ένα κακό χαμόγελο και μόνο φαίνεται να σας παρατηρεί σε ένα δωμάτιο γεμάτο από άλλες γυναίκες, είναι ένα καλό σημάδι που όχι μόνο νοιάζεται αλλά πέφτει σκληρά για σας. Άλλα σημάδια περιλαμβάνουν την αποστολή γραπτών μηνυμάτων κειμένου ή την κλήση σας στη μέση της ημέρας μόνο για να πείτε “Hey”.

Οι φίλοι και η οικογένειά του ξέρουν για σένα

Ένας άντρας που πραγματικά σας ενδιαφέρει δεν θα πει μόνο στους στενούς φίλους του για σας, οι λαοί του θα ξέρουν ότι συναντά κάποιον ειδικό. Μπορεί να μιλήσει τηλεφωνικά με τη μαμά του και να σας μιλήσει μερικές φορές. Θα είναι πρόθυμος να συναντήσετε και να αγαπάτε τους φίλους του και αυτός θα είναι ανήσυχος για να σας αρέσουν και εγώ. Εάν οι φίλοι ή τα μέλη της οικογένειάς του που σας συναντούν λένε πράγματα όπως: “Τόσο ωραίο να σε γνωρίσω τελικά!” Ξέρεις ότι έχει μιλήσει για σένα για λίγο. Ασφαλώς ενδιαφέρεται.

Θέλει να σας δούμε ευτυχισμένη

Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει θέλει να σας κάνει να χαμογελάτε και να γελάτε όλη την ώρα. Μπορεί να σας δώσει δώρα, αλλά όχι μόνο δώρο. Ένας άντρας που νοιάζεται θα γνωρίσει τις προτιμήσεις σας και τις αντιπαθεί, θυμηθείτε τα πράγματα που λέτε και χρησιμοποιήστε αυτή τη γνώση για να σας δώσω δώρα που έχουν νόημα ή που σχετίζονται με σας με κάποιο τρόπο. Για παράδειγμα, εάν είστε σοβαρός επιστήμονας και σας εκπλήσσει με ένα σπάνιο αυτογραφόμενο αντίγραφο του βιβλίου μαγειρικής της Julia Child, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι νοιάζεται για εσάς. Όταν ξέρει ότι έχετε μια κακή μέρα στη δουλειά, θα σκουπίσει το Διαδίκτυο για να βρει ένα βίντεο κλιπ εγγυημένο να σας κάνει να γελάσετε δυνατά.