Πώς να διατηρήσετε την εφαρμογή σας στις διακοπές

Η τήρηση των διακοπών μπορεί να φαίνεται αδύνατη. Όλα τα νόστιμα φαγητά που πηγαίνουν χέρι-χέρι με τις διακοπές είναι δύσκολο να αντισταθούν. Μπορεί να μην έχετε ούτε χρόνο ούτε κλίση για την κανονική σας άσκηση κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης περιόδου. Οι ψώνια για διακοπές, ο προγραμματισμός των πάρτι, η προετοιμασία για την επιχείρηση και άλλα πράγματα συνδυάζονται για να αποδυναμώσουν την αποφασιστικότητα και να στείλουν τη βούληση στο δρόμο του Βόρειου Πόλου. Αλλά μερικές στρατηγικές μπορούν να σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στα εμπόδια γυμναστικής διακοπών χωρίς να λυπάτε στο άλλο άκρο.

Ορίστε τον επιτεύξιμο στόχο της απλής διατήρησης του σημερινού σας βάρους και θεωρήστε τον εαυτό σας επιτυχία αν το φτάσετε στον Ιανουάριο χωρίς επιπλέον κιλά. Η απώλεια βάρους είναι γνωστή σκληρά κατά την περίοδο των διακοπών. Η αύξηση του σωματικού βάρους κατά τη διάρκεια της νύχτας, αν και είναι κατά μέσο όρο 1 λίβρα συνολικά, είναι μέχρι 5 κιλά για όσους είναι ήδη υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, σύμφωνα με μια μελέτη του 2000 που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Nutrition Reviews”. Αλλά μην νομίζετε ότι είστε εκτός αγκίστρου Κερδίστε μια λίβρα. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι η επιπλέον λίβρα συνήθως δεν πάει μακριά, και μπορεί να αντιπροσωπεύει περισσότερο από το ήμισυ του εν λόγω αυξανόμενου ετήσιου κέρδους βάρους ενηλίκων.

Περιηγηθείτε με σύνεση σε γεύματα διακοπών. Έχετε ένα σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες μπροστά από το χρόνο, για παράδειγμα, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι έχει εκπληκτικά λίγες θερμίδες, αλλά πακέτα στην πρωτεΐνη, που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε γεμάτος. Ή, επιλέξτε cottage τυρί και φρούτα · είτε, θα φάτε λιγότερο στο δείπνο ή μπουφέ.

Κράτα το καλύτερο για το τέλος. Κρατώντας την τακτοποίηση δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερήσετε τον εαυτό σας από καλές διακοπές, αλλά να τα αποθηκεύσετε για τελευταία. Τρώτε πρώτα τις σαλάτες, τα φρούτα και τα λαχανικά, με σάλτσες με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και βυρσοδεψίες · θα είναι λιγότερο πιθανό να ξαπλωθείτε αργότερα στο γλυκό και το πάχυντρο που συνοδεύει συνήθως τα γεύματα διακοπών.

Μειώστε το τι τρώτε στο ίδιο το γεύμα διακοπών για να εξοικονομήσετε θερμίδες. Εάν πρόκειται να έχετε πίτα κολοκύθας μετά το δείπνο, παραλείψτε το πολτοποιημένο πατάτες και το σάλτσα αντί για το μεσημεριανό σάντουιτς. Η εορταστική περίοδος είναι γεμάτη από γλάστρες και πάρτι, και η παράλειψη γευμάτων για να εξοικονομήσετε χώρο για αυτούς μπορεί να αντισταθεί στους στόχους σας γυμναστικής, σύμφωνα με την Federal Occupational Health. Θα καταλήξετε πιθανότατα τόσο πεινασμένοι από τη στιγμή που το ρόπαλο κυλάει γύρω, θα έχετε υπερκατανάλωση τροφής και τυχόν οφέλη θα εξαφανιστούν.

Ανταμείψτε τον εαυτό σας για άσκηση. Μείνετε παρακινημένοι να ασκήσετε παρέχοντάς σας κίνητρα. Τα μικρά πράγματα που κάνετε για τον εαυτό σας είναι συχνά τα πρώτα που θα πάνε για να φιλοξενήσουν τη βιασύνη των διακοπών. Έτσι, όταν κατορθώσετε να προσαρμόσετε την προπόνησή σας στην προγραμματισμένη μέρα σας, παρακαλώ περιποιηθείτε τον εαυτό σας ως συγχαρητήρια. Πάρτε ένα πολύ μακρύ ντους. Παρακολουθήστε την αγαπημένη σας εκπομπή στο DVR ή γυρίστε στο κρεβάτι με ένα καλό βιβλίο. Σε όλες τις διακοπές διακοπών, θυμηθείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας επίσης.

Μείνετε ενεργοί. Κάποιες μέρες, απλά δεν θα μπορείτε να προσαρμόσετε την άσκηση στο πρόγραμμα διακοπών σας. Πάρτε τις σκάλες αντί του ανελκυστήρα. Μην οδηγείτε εάν μπορείτε να περπατήσετε. Αυξήστε τον ρυθμό ενώ ψωνίζεστε για δώρα και περιηγηθείτε στο μπλοκ μετά το δείπνο ή ακόμα και πριν. Κάθε λίγο κομμάτι προσθέτει για να διατηρήσει την εφαρμογή και να κρατήσει τις λίβρες διακοπών μακριά.