Πώς να ξεκινήσετε μια μη ιατρική επιχείρηση φροντίδας κατ ‘οίκον

Το άνοιγμα της δικής σας μη ιατρικής επιχείρησης φροντίδας κατ ‘οίκον δεν είναι μόνο μια καλή επιχειρηματική απόφαση – είναι μια αυξανόμενη αναγκαιότητα. Δεκατ. Τοις εκατό του πληθυσμού του Ηνωμένου Κράτους θα είναι 65 ετών ή μεγαλύτερος μέχρι το έτος 2010, σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφής. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα επιθυμούν μη ιατρική φροντίδα κατ ‘οίκον για να τους βοηθήσουν στο σπίτι τους και να καθυστερήσουν την είσοδό τους σε ένα σπίτι συνταξιοδότησης. Σημαίνει επίσης μια πηγή των πελατών για εσάς.

Αναπτύξτε ένα όνομα επιχείρησης. Λάβετε υπόψη το επίπεδο άνεσης των πελατών σας – τόσο των ηλικιωμένων όσο και των παιδιών τους. Θέλετε ένα όνομα επιχείρησης που ακούγεται παρήγορο και φροντίδα. Για το λόγο αυτό, πολλές εταιρείες επιλέγουν ένα όνομα που σχετίζεται με τη φύση ή ένα όνομα που προκαλεί μια άνετη αισθητική.

Μάθετε ποιες είναι οι συγκεκριμένες οδηγίες χορήγησης αδειών της πολιτείας σας για τη λειτουργία της φροντίδας στο σπίτι (βλ. “Πόροι”). Οι κανόνες, οι απαιτήσεις και η διαδικασία απόκτησης άδειας διαφέρουν από κράτος σε κράτος.

Δημιουργήστε ένα εγχειρίδιο πολιτικής που περιγράφει ένα σχέδιο δράσης για κάθε είδους κατάσταση που αντιμετωπίζετε, όπως οι τομείς πρακτικής άσκησης, η αδειοδότηση, το υπόβαθρο και η εμπειρία της υγειονομικής περίθαλψης, τα δικαιώματα των πελατών, οι ευθύνες πελατών, η κατάσταση κατάστασης, οι διαδικασίες πρόσληψης και οι περιγραφές θέσεων εργασίας. Η επιτροπή αδειοδότησης του κράτους σας μπορεί να σας ζητήσει να έχετε ένα εγχειρίδιο πολιτικής πριν λάβετε την άδειά σας.

Αναπτύξτε το χρηματοπιστωτικό σας σύστημα, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών λογαριασμών και λογιστικού συστήματος για την παρακολούθηση των εσόδων, των εξόδων, των πληρωτέων και των εισπρακτέων λογαριασμών και των μισθοδοσίας των επιχειρήσεων. Θα θελήσετε να παρακολουθείτε τους μηνιαίους λογαριασμούς που αποστέλλονται σε ασφαλιστικές εταιρείες και οικογένειες ηλικιωμένων.

Προσδιορίστε τα προσόντα που αναζητάτε σε έναν υπάλληλο και ποια είναι η μακροπρόθεσμη στρατηγική σας για τη διατήρηση των εργαζομένων. Συνήθως, θα θελήσετε κάποιον που έχει πάει στο κολέγιο ή είχε προπονηθεί μετά το γυμνάσιο για νοσηλεία ή υγειονομική περίθαλψη. Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει επίσης να έχουν καθαρό ιστορικό έλεγχο, δεδομένου ότι θα πηγαίνουν στα σπίτια των πελατών, όπου υπάρχουν πολλά ηθικά όρια που πρέπει να προσέξουμε. Θα θελήσετε επίσης ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να δεσμευτούν μακροπρόθεσμα, επειδή η μη ιατρική φροντίδα στο σπίτι απαιτεί σταθερότητα για μακροπρόθεσμη επιτυχία. Αυτό συμβαίνει επειδή η άνεση και η εξοικείωση είναι απαραίτητες για την οικοδόμηση μιας ισχυρής σχέσης με εκείνους που φροντίζονται. Όταν οι βοηθοί φροντίδας κατ ‘οίκον αλλάζουν συχνά, όσοι χρειάζονται βοήθεια είναι πιο πιθανό να αισθάνονται άβολα ή δυσαρεστημένοι με την υπηρεσία τους και είναι πιο πιθανό να αναζητήσουν μια εναλλακτική λύση.

Βρείτε ένα κατάλληλο χώρο εργασίας για την επιχείρησή σας. Ακόμη και αν εργάζεστε σε σπίτια των ανθρώπων, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε την επιχείρησή σας από τη δική σας. Δημιουργήστε ένα γραφείο με επαρκή χώρο εργασίας για όλους τους υπαλλήλους σας, έχοντας κατά νου ότι είναι η μοναδική φυσική τοποθεσία που οι πελάτες σας θα δουν ποτέ να βασίζουν την αντίληψή τους για εσάς.

Αναπτύξτε ένα σχέδιο μάρκετινγκ για να αποκτήσετε το όνομα της εταιρείας σας εκεί έξω. Εστιάστε τη διαφήμισή σας στα ενήλικα παιδιά των ηλικιωμένων, αντί των ηλικιωμένων. Τα παιδιά θα είναι πιο πιθανό να βοηθήσουν τους γονείς τους και να τα ωθήσουν προς την αποδοχή της φροντίδας στο σπίτι. Δίκτυο μέσα στην κοινότητα και να επωφεληθείτε από τον διαφημιστικό χώρο σε δημοσιεύσεις και άλλα μέσα ενημέρωσης για να αποκτήσετε την επιχείρησή σας στο προσκήνιο.