Πώς να πάρετε τη μετφορμίνη ως χάπι απώλειας βάρους

Η μετφορμίνη ή το γλυκοφάγο είναι ένα από του στόματος χορηγούμενο φάρμακο για το διαβήτη, το οποίο συνήθως συνταγογραφείται για τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Αυτό το φάρμακο διευκολύνει το σώμα σας να απορροφήσει τη διαθέσιμη γλυκόζη στην κυκλοφορία του αίματος. Η μετφορμίνη είναι γενικά ασφαλές φάρμακο · ωστόσο, μερικοί ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν γαλακτική οξέωση, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα μυϊκό πόνο, δυσκολία στην αναπνοή, αργό ή ανώμαλο καρδιακό ρυθμό, αδυναμία, ζάλη και πόνο στο στομάχι. Επιπλέον, η μετφορμίνη μπορεί να προκαλέσει απώλεια βάρους ως παρενέργεια, η οποία μπορεί να είναι επωφελής αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος.

Πρόγραμμα και συνάντηση με το γιατρό σας για να διαπιστώσετε ότι η μετφορμίνη είναι ένα κατάλληλο φάρμακο για τον έλεγχο του διαβήτη και την απώλεια βάρους. Βεβαιωθείτε ότι ενημερώσατε το γιατρό σας για τα άλλα φάρμακα που παίρνετε, ιδιαίτερα για τα φάρμακα που σχετίζονται με τον διαβήτη. Φέρτε τουλάχιστον μια εβδομάδα αξίας πριν και μετά το γεύμα αίματος εγγραφές σακχάρου.

Πάρτε μετφορμίνη με ένα γεύμα, είτε αυτό συνταγογραφείται μία φορά την ημέρα είτε δύο φορές την ημέρα. Αποφύγετε να καταναλώνετε λιπαρά τρόφιμα υψηλής θερμιδικής αξίας ενώ λαμβάνετε μετφορμίνη. Εστίαση στην κατανάλωση περισσότερων φρούτων, λαχανικών, δημητριακών ολικής αλέσεως και ξηρών καρπών. Ελέγξτε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μετά το φαγητό

Πιείτε ένα πλήρες ποτήρι νερό κάθε φορά που παίρνετε μετφορμίνη. Θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτος και να μειώσετε τους πόθους σας για φαγητό.