Πώς να παίξετε μπάσκετ με ένα γιλέκο βάρους

Ένας τρόπος για να οικοδομήσουμε τις ομάδες μυών που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του μπάσκετ, συμπεριλαμβανομένων των μυών που χρησιμοποιούνται για να πηδήξουν και να τρέξουν, είναι να φορέσουν ένα γιλέκο για το μπάσκετ. Σε ένα τέτοιο γιλέκο, το σώμα σας, ενώ χρησιμοποιεί τις ίδιες μυϊκές ομάδες, αναγκάζεται να εργαστεί σκληρότερα για να κάνει τις ίδιες κινήσεις και να φτάσει στα ίδια ύψη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ταχύτερη μετακίνηση και υψηλότερα άλματα όταν βγαίνει το γιλέκο.

Επιλέξτε ένα γιλέκο που ταιριάζει. Μερικά γιλέκα έρχονται στην ποικιλία ενός μεγέθους, αλλά τα δοκιμάστε ούτως ή άλλως. Το γιλέκο πρέπει να είναι άνετο, αλλά όχι πολύ σφιχτό και σίγουρα όχι πολύ χαλαρό.

Ρυθμίστε τα βάρη στο γιλέκο. Ένα τυπικό γιλέκο για το μπάσκετ θα χωράει μεταξύ 25 και 150 λίβρες. Των βαρών. Ξεκινήστε με το προηγούμενο ποσό · δεν χρειάζεται να ασκήσετε με 80 λίβρες. Για να δείτε τα αποτελέσματα. Προσθέτοντας 25 λίβρες. Προσθέτει πολλά – και μπορεί να είναι όλο που χρειάζεται. Τα βάρη ταιριάζουν γενικά σε τσέπες στο γιλέκο, που κρατούνται σφιχτά με ιμάντες ή velcro.

Πετάξτε το γιλέκο μπάσκετ πάνω από το κεφάλι σας.

Σφίξτε το γιλέκο γύρω από την πλάτη και τα ισχία χρησιμοποιώντας τους ιμάντες της ζώνης. Αυτά συνήθως σφίγγονται μέσω velcro, πόρπη ή συνδυασμός των δύο. Μερικά γιλέκα βάρους έχουν πολλαπλούς ιμάντες, μερικοί έχουν μόνο ένα. Το γιλέκο πρέπει να είναι άνετο, αλλά όχι πολύ σφιχτό (δεν θέλετε να σκάβετε στο δέρμα σας). Αν είναι πολύ χαλαρό, όμως, μπορεί να φράξει το δέρμα σας.

Αναλάβετε την τακτική θεραπευτική αγωγή. Το γιλέκο βάρους θα προσθέσει επιπλέον πρόκληση στις περιόδους άσκησής σας, φυσικά, αλλά τέτοια γιλέκα σχεδιάζονται για να φορεθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό είναι το σημείο: να δουλέψετε τις ομάδες μυών που χρησιμοποιείτε κανονικά κατά τη διάρκεια του πραγματικού παιχνιδιού.

Προσθέστε το βάρος, όπως επιθυμείτε. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι 25 λίβρες. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ήταν κάποτε.