Πώς να πιέσει μαγειρέψτε ιταλικό λουκάνικο

Το ιταλικό λουκάνικο είναι ένα ευέλικτο κρέας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα πιάτα για κάθε γεύμα της ημέρας. Αποθηκεύστε το φρέσκο ​​ιταλικό λουκάνικο στο ψυγείο πριν και μετά το μαγείρεμα και το φάτε μέσα σε τέσσερις ημέρες μετά το μαγείρεμα. Μπορείτε να παγώσετε ιταλικό λουκάνικο αν δεν το χρησιμοποιείτε μέχρι την ημερομηνία λήξης. Αποψύξτε το μόνο στο ψυγείο ή στο φούρνο μικροκυμάτων σε ρύθμιση απόψυξης. Μπορείτε να μαγειρέψετε ιταλικό λουκάνικο με σχεδόν οποιαδήποτε μέθοδο, συμπεριλαμβανομένης μιας χύτρας πίεσης. Μαγειρέψτε το μόνο του ή πιέστε το με άλλα συστατικά, σύμφωνα με τη συνταγή που ακολουθείτε.

Προθερμάνετε 1 κουταλιά της σούπας. Ενός φυτικού ελαίου, όπως το ελαιόλαδο ή το έλαιο canola, στην κουζίνα ψησίματος σε μια μεσαία υψηλή ρύθμιση.

Ξεχωρίστε τις ιταλικές λουκάνικες. Ξεπλύνετε τα με δροσερό νερό και χαλαρώστε απαλά με χαρτοπετσέτες.

Βράστε τα ιταλικά λουκάνικα σε μέτρια φωτιά στο κάτω μέρος της χύτρας πίεσης. Αποφύγετε τη διάτρηση του δέρματος, παρόλο που ορισμένες συνταγές μπορεί να το ζητήσουν · το δέρμα κρατάει στην υγρασία και τη γεύση του λουκάνικου. Μην μαγειρεύετε σε πάρα πολύ υψηλή ρύθμιση θερμότητας, ή το δέρμα μπορεί να σκάσει και το εξωτερικό του λουκάνικου μπορεί να char. Γυρίστε τα λουκάνικα κάθε λεπτό ή με λαβίδες ή κουτάλι. Συνεχίστε μέχρι να γίνει καφέ ολόκληρη η επιφάνεια των λουκάνικων.

Προσθέστε τυχόν άλλα συστατικά στην κουζίνα ψησίματος που προετοιμάζετε με τα ιταλικά λουκάνικα. Τοποθετήστε το καπάκι στην χύτρα πίεσης και ασφαλίστε το σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης. Ακολουθήστε οποιεσδήποτε άλλες λειτουργικές οδηγίες για το ιδιαίτερο στυλ και τη μάρκα της χύτρας πίεσης.

Φέρτε τη φούρνο μέχρι την πλήρη πίεση. Χαμηλώστε τη θερμότητα για να σταθεροποιήσετε την πίεση και μαγειρέψτε τα λουκάνικα για 15 λεπτά. Ψύξτε τη μηχανή πίεσης προς τα κάτω και ανοίξτε την σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου οδηγιών του μηχανήματός σας. Αφαιρέστε τα λουκάνικα με λαβίδες.

Τοποθετήστε ένα θερμόμετρο κρέατος στο κέντρο κάθε λουκάνικου, βεβαιώνοντας ότι έχει επιτύχει μια εσωτερική θερμοκρασία τουλάχιστον 165 βαθμών Φαρενάιτ. Εάν είναι κάτω από τη θερμοκρασία, επιστρέψτε τα λουκάνικα στην κουζίνα ψησίματος και μαγειρέψτε τα λίγο περισσότερο ανάλογα με τις ανάγκες.