Πώς να προετοιμαστείτε για θεραπεία κερατίνης

Οι θεραπείες κερατίνης συμβάλλουν στη δημιουργία της ομαλής, κομψής τρίχας που θέλετε με ελάχιστη προσπάθεια. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες με σγουρά και τριχωτή τρίχα συρρέουν στα σαλόνια για αυτή τη νέα θεραπεία. Εάν είστε προγραμματισμένοι με τον στιλίστα σας για να λάβετε θεραπεία κερατίνης, συζητήστε τις παρενέργειες με τον στιχουργό της τρίχας σας. Ενημερώστε τον στυλίστα σας εάν έχετε χρησιμοποιήσει χαλαρωτικά λυμάτων τις τελευταίες έξι εβδομάδες, καθώς οι θεραπείες κερατίνης μπορεί να είναι ασυμβίβαστες με τα μαλλιά σας. Επίσης, συμβουλευτείτε τον στυλίστα σας για να μάθετε σχετικά με τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία κερατινών για να μάθετε πώς η θεραπεία μπορεί να επηρεάσει εσάς και την υγεία σας.

Προσαρμόστε βαθιά τα μαλλιά σας περίπου μία εβδομάδα πριν από τη θεραπεία σας. Για να σφραγίσει τη θεραπεία, ο στυλίστας σας θα χρησιμοποιήσει ένα σιδερένιο σίδερο 450 βαθμών, σημειώνει τους The New York Times. Η ενυδάτωση των μαλλιών σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί από το ζεστό σίδερο. Χρησιμοποιήστε ένα βατό μακιγιάζ που αγοράσατε στο κατάστημα ή δημιουργήστε το δικό σας, συνδυάζοντας ένα αποφλοιωμένο, πουρέ αβοκάντο με ένα αυγό και μια κουταλιά της σούπας. Του ελαιολάδου. Εφαρμόστε το μαλακτικό στα στεγνά μαλλιά σας και, στη συνέχεια, συνδέστε το κεφάλι σας σε πλαστική σακούλα ή πετσέτα.

Ενεργοποιήστε το ντους στο μπάνιο σας με την πιο ζεστή ατμόσφαιρα και κλείστε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα. Καθίστε στον ατμό για 10 έως 15 λεπτά για να επιτρέψετε στη ζεστασιά να ανοίξει τις τρίχες για τα μαλλιά σας για καλύτερη διείσδυση στην υγρασία.

Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με δροσερό νερό μόλις γίνει η βαθιά θεραπεία προετοιμασίας. Πλύνετε τα μαλλιά σας με ένα ενυδατικό σαμπουάν, διαφορετικά τα μαλλιά σας μπορεί να διατηρούν μια λιπαρή εμφάνιση. Αποφύγετε τη χρήση ελαίων ή βαριών κλιματιστικών μέσων τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από τη θεραπεία, καθώς μπορεί να διαταράξει τη διαδικασία ευθυγράμμισης.