Πώς να χάσει το μυ

Οι μεγάλοι μυϊκοί βραχίονες μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της έντονης συμμετοχής στην άσκηση ή τον αθλητισμό – όπως το μπάσκετ, το μπέιζμπολ και το κολύμπι Εάν δεν επιθυμείτε τους μεγάλους μυς του βραχίονα, ίσως έχετε διαπιστώσει ότι η απώλεια μυών του βραχίονα μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο – ειδικά επειδή δεν μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένα την απώλεια μυών ή λίπους σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του σώματός σας. Ενώ δεν μπορείτε πραγματικά να χάσετε μυς βραχίονα, μέσα από μια σειρά από διαφορετικές ασκήσεις, μπορείτε να αναπτύξετε τους μικρότερους, πιο τονισμένους μυς του βραχίονα.

Συμμετοχή σε κατάρτιση δύναμης. Η Εθνική Ακαδημία Αθλητιατρικής συστήνει την κατάρτιση δύναμης να λάβει χώρα δύο έως τρεις ημέρες την εβδομάδα για 30 λεπτά τη φορά.

Πλήρεις ασκήσεις σωματικού βάρους. Εκτελέστε κουκίδες και τραβήγματα. Ολοκληρώστε τις υψηλές επαναλήψεις – εκτελέστε τρία σύνολα με 15 επαναλήψεις. Οι ασκήσεις σωματικού βάρους μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τους μυς σας καθορισμένους χωρίς να χάσετε μεγάλο μυϊκό τόνο.

Χρησιμοποιήστε 3 έως 5 lb. Αλτήρες. Εκτελέστε κορδόνια και επεκτάσεις triceps και bicep με ελαφριά βάρη. Η εκτέλεση τριών σετ με 15 επαναλήψεις μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες, να μειώσετε το μέγεθος των βραχιόνων σας και να εμποδίσετε τους μυς του βραχίονα σας να αποδειχτούν φρεσκάδα.

Συμμετέχετε σε τακτική καρδιαγγειακή άσκηση. Η καρδιαγγειακή άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε τυχόν υπερβολικό σωματικό λίπος που μπορεί να προκαλεί τους μυς του βραχίονα σας να φαίνονται μεγαλύτερα από ό, τι επιθυμείτε. Η Εθνική Ακαδημία Αθλητιατρικής συστήνει 30λεπτες συνεδρίες καρδιαγγειακής άσκησης, πέντε ημέρες την εβδομάδα. Το Cardio μπορεί να περιλαμβάνει αθλήματα, τρέξιμο, τζόκινγκ, αερόμπικ, ποδηλασία, κολύμπι, χορό, ζωηρό βάδισμα, κηπουρική και οικιακές εργασίες.

Μειώστε την πρόσληψη πρωτεΐνης. Το σώμα σας χρησιμοποιεί πρωτεΐνη ως καύσιμο κατά τη διάρκεια της άσκησης. Εάν μειώσετε την πρόσληψη πρωτεϊνών, το σώμα σας θα αρχίσει να καίει τον μυϊκό ιστό σας ως καύσιμο για χρήση κατά τη διάρκεια άσκησης και καθημερινών δραστηριοτήτων.