Πώς να χάσετε βάρος με καταπληκτικά superfoods χόρτο

Κανένα μείγμα ή συμπλήρωμα δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος – μόνο τρώγοντας λιγότερες θερμίδες από ό, τι καίτε σας βοηθά να το κάνετε αυτό. Το Amazing Grass SuperFoods, μια σειρά κονιοποιημένων μιγμάτων που παρασκευάζονται από μια ποικιλία φρούτων, λαχανικών και βοτάνων, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και χαμηλά σε θερμίδες. Μπορεί να μην περιέχουν μαγικά συστατικά που θα κάψουν το λίπος μακριά, αλλά μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα υγιές σχέδιο απώλειας βάρους.

Γνωρίστε τι υπάρχει σε αυτό

Το Amazing Grass προσφέρει 10 διαφορετικές σκόνες Green SuperFood, συμπεριλαμβανομένων των αυθεντικών γεύσεων, μούρων, σοκολάτας και πορτοκαλιού, καθώς και άλλων που προσφέρονται ως ενισχυτές ενέργειας και αντιοξειδωτικές πλούσιες και πολυβιταμινούχες φόρμουλες. Μια μερίδα οποιουδήποτε από τα Amazing Grass SuperFoods περιέχει 25 έως 30 θερμίδες, 4 γραμμάρια υδατάνθρακες, 2 γραμμάρια ινών, 2 γραμμάρια πρωτεΐνης και 0 έως 1 γραμμάριο λίπους.

Μετρήστε αυτές τις θερμίδες

Τα Amazing Grass SuperFoods δεν προωθούνται ως συμπληρώματα απώλειας βάρους. Προτείνεται να χρησιμοποιήσετε τη σκόνη ως τρόπο για να αυξήσετε τη θρεπτική σας πρόσληψη ή, για ορισμένες σκόνες, ως τρόπο για να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες σε φρούτα και λαχανικά. Αλλά θα πρέπει να μετρήσετε τις θερμίδες του συμπληρώματος ως μέρος της συνολικής σας πρόσληψης όταν ο στόχος σας είναι η απώλεια βάρους. Αν και επιπλέον 30 θερμίδες ημερησίως μπορεί να μην φαίνονται πολύ, αν δεν κάνετε αλλαγές στην ρουτίνα πρόσληψης ή άσκησης, αυτές οι επιπλέον ημερήσιες θερμίδες μπορούν να οδηγήσουν σε επιπλέον 3 κιλά κατά τη διάρκεια ενός έτους.

Προτάσεις και συμβουλές

Η Amazing Grass σας προτείνει να αναμίξετε μια σέσουλα της σκόνης με 8 ουγκιά νερό ή χυμό, ή να την προσθέσετε σε ένα smoothie. Για να εξοικονομήσετε θερμίδες, ίσως καλύτερα να το ανακατεύετε με νερό. Αλλά μπορείτε να το αναμίξετε σε ένα λειοτριβείο χαμηλών θερμίδων, το οποίο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να πάρετε περισσότερα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας. Ένα καλό μείγμα χαμηλών θερμίδων μπορεί να περιλαμβάνει τα βακκίνια, τις φράουλες, το σπανάκι και το μη λιπαρό ελληνικό γιαούρτι ή τη μπανάνα, το γαρίφαλο και το γάλα αμυγδάλου.Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τη σκόνη SuperFoods σε απλό γιαουρτιού χωρίς άπαχο ή πλιγούρι βρώμης για να προσθέσετε γεύση. Ή πασπαλίζουμε το συμπλήρωμα σε ένα μπολ φρεσκοκομμένων φρούτων για να το φτιάξετε σε ένα επιδόρπιο γεμάτο θρεπτικά συστατικά.

Άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Αν και το Amazing Grass SuperFoods είναι κατασκευασμένο από ολόκληρα τρόφιμα, μπορεί να μην χρειαστεί να συμπληρώσετε τη διατροφή σας καθόλου. Η Αμερικανική Ακαδημία Διατροφής και Διαιτολογίας λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεστε για να παραμείνετε υγιείς είναι να τα πάρετε από πραγματικό φαγητό. Εάν καταναλώνετε 1.600 θερμίδες ή λιγότερο, ωστόσο, μπορείτε να επωφεληθείτε από πρόσθετες συμπληρώσεις, σύμφωνα με την ακαδημία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με τη διατροφή σας και αν μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα συμπλήρωμα όπως το Amazing Grass SuperFoods.