Πώς να χάσετε βάρος με pinto φασόλια

Τα φασόλια Pinto είναι ένα από τα αγαπημένα είδη φασολιών που καταναλώνονται από ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από όλα τα φασόλια που καλλιεργούνται, έχουν την υψηλότερη ποσότητα ινών και σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, τα ξηρά φασόλια σας παρέχουν σημαντική ποσότητα Β-βιταμινών, σιδήρου, ασβεστίου, καλίου και φωσφόρου. Περιέχουν λίγο αλάτι και λίγες θερμίδες. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συμβουλεύουν την κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας υγρών κάθε φορά που τρώτε φασόλια λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε ίνες. Δεδομένου ότι οι ίνες κάνουν τα τρόφιμα πιο γεμάτα, τα Pinto φασόλια είναι αποτελεσματικά για να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

Δημιουργήστε μια υγιή σαλάτα pinto για να χάσετε βάρος. Ανακατέψτε μαζί ¼ φλιτζάνι φρέσκο ​​ψιλοκομμένο πράσινο πιπέρι, ¼ φλιτζάνι φρέσκο ​​κρεμμμένο κόκκινο κρεμμύδι, ¼ φλιτζάνι μαγειρεμένα φασόλια κέρας, ½ φλιτζάνι στραγγιστό κονσερβοποιημένο πιπέρι, ένα ¼ κουτ. Σούπας. Αποξηραμένη ρίγανη και 2 κουταλιές της σούπας. Από ιταλική σάλτσα σαλάτας χωρίς λιπαρά για μια σαλάτα φασολιών 164 θερμίδων. Σώστε τα φασόλια Pinto πάνω από ένα φλιτζάνι τεμαχισμένο μαρούλι Romaine για επιπλέον 7 θερμίδες.

Κάνετε πάλι τηγανητά φασόλια. Προσθέστε ¼ φλιτζάνι φρέσκο ​​ψιλοκομμένο κρεμμύδι και 1 σκελίδα φρέσκο ​​ψιλοκομμένο σκόρδο σε ½ κουταλιά της σούπας. Του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσετε. Προσθέτετε ½ φλιτζάνι αποστραγγισμένα κονσερβοποιημένα φασόλια pinto και ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί, θέρμανση πάνω από χαμηλή έως μέτρια φλόγα για ένα επιπλέον λεπτό. Ενώ τα φασόλια μαγειρεύουν, τα ψιλοκόβουμε με ένα πατατάκι και στη συνέχεια προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας. Του νερού στα φασόλια και ανακατεύουμε για να τα αναμίξουμε. Ανακατέψτε σε 1 κουταλιά της σούπας. Από φρέσκο ​​ψιλοκομμένο κολαντάρι και μαγειρέψτε για επιπλέον 30 δευτερόλεπτα. Σερβίρετε για ένα πιάτο pinto που συνολικά 203 θερμίδες. Προσθέστε ¼ φλιτζάνι ρύζι για επιπλέον 60 θερμίδες. Πιάστε αυτό το πιάτο με ζεστή σάλτσα, αν θέλετε.

Προσθέστε ¼ φλιτζάνι φασόλια pinto σε μια κατσαρόλα με σούπα από κοτόπουλο. Για να κάνετε τη σούπα ένα πιάτο πλήρωσης, προσθέστε σε αυτό ¼ φλιτζάνι μαγειρεμένο ρύζι. Προσθέστε επίσης ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένη ντομάτα, ¼ φλιτζάνι φρέσκο ​​μαγειρεμένο κολοκυθάκι και ¼ φλιτζάνι φρέσκο ​​κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε ½ κουταλιές της σούπας. Εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Αυτή η σούπα φασολιών συνοδεύει 242 θερμίδες. Περίστε τη σούπα με μαύρο πιπέρι, αν θέλετε.