Πώς να χάσετε 150 λίβρες. Αποφεύγοντας το χαλαρό δέρμα

Χάνοντας 150 λίβρες. Είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Παίρνει πραγματική αφοσίωση να ρίξει πολλά κιλά. Ωστόσο, αν το κάνετε πολύ γρήγορα, μπορεί να μείνει με επιπλέον, χαλαρή επιδερμίδα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό το δέρμα θα ανασυγκροτηθεί από μόνο του, αλλά, σε άλλες, μπορεί να παραμείνει χαλαρό και χαλαρό. Ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από το χαλαρό δέρμα χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι να το αποφύγετε εντελώς. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη λήψη μιας πιο μεθοδικής προσέγγισης στα 150 λίβρες σας. απώλεια βάρους.

Διατηρήστε σταθερό ρυθμό απώλειας βάρους χωρίς απώλεια μιας εβδομάδας που υπερβαίνει τα 2 κιλά. Αυτό θα σας βοηθήσει να ρίξετε το βάρος σταθερά δίνοντας στο δέρμα σας αρκετό χρόνο για να συμβαδίσει με αυτό. Με αυτό το ρυθμό θα σας πάρει περίπου ένα και ενάμισι χρόνο για να χάσετε £ 150.

Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα στο δέρμα σας κάθε μέρα. Αυτό θα κρατήσει το δέρμα σας μαλακό και εύπλαστο και πιο ελαστικό. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι καλύτερα εξοπλισμένο για να επιστρέψει στο προηγούμενο σχήμα του.

Τρώτε μια διατροφή γεμάτη με υγιεινά τρόφιμα όπως λαχανικά, φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως, χαμηλά λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα και άπαχη πρωτεΐνη. Μια καλά ισορροπημένη διατροφή παρέχει στο σώμα σας βασικές θρεπτικές ουσίες και σας επιτρέπει να χάσετε βάρος. Οι βιταμίνες Α και Ε είναι ιδιαίτερα καλές για το δέρμα, πράγμα που θα βοηθήσει στη διατήρηση της ελαστικότητας.

Πίνετε πολλά υγρά κάθε μέρα. Επικεντρωθείτε στο να έχετε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό ημερησίως για να παραμείνετε ενυδατωμένοι και να κρατήσετε το δέρμα σας υγρό. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη της ξηρότητας, η οποία είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί ότι το δέρμα σας συρρικνώνεται καθώς ρίχνετε λίρες.

Διατηρήστε μια ρουτίνα άσκησης που αποτελείται από 30 λεπτά καρδιαγγειακής δραστηριότητας τρεις φορές την εβδομάδα και κατάρτιση αντίστασης τρεις φορές την εβδομάδα. Πηγαίνετε για μια jog, κολύμπι ή μια βόλτα με ποδήλατο γύρω από τη γειτονιά. Εργαστείτε με βάρη ή ακολουθήστε μαζί με ένα βίντεο Pilates. Όποια και αν είναι οι ασκήσεις που επιλέγετε να κάνετε, θα κάψετε θερμίδες, που θα σας βοηθήσουν να χάσετε αυτά τα £ 150. Και κρατήστε τους μυς σας τονισμένους, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το τεντωμένο δέρμα.