Πώς να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας ως φυσικό καθαρτικό

Μια από τις ασθένειες που όλοι βιώνουν αλλά κανείς δεν τους αρέσει να μιλάει είναι η δυσκοιλιότητα. Η δυσκοιλιότητα μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες όπως η κακή διατροφή, τα φάρμακα, οι αλλαγές στον τρόπο ζωής ή ακόμη και η γήρανση. Ενώ δεν υπάρχει έλλειψη φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, μερικές φορές απλούστερη είναι καλύτερη. Το παρθένο ελαιόλαδο έχει πολλές ωφέλιμες εφαρμογές, μία από τις οποίες ασχολείται με τη δυσκοιλιότητα. Το έλαιο καρύδας επιταχύνει το μεταβολισμό, καθαρίζοντας έτσι το σώμα σας από πλεονάζοντα απόβλητα. Η προσθήκη ελαίου καρύδας στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να ανακουφίσει τη δυσκοιλιότητά σας.

Μετρήστε ½ κουταλάκι του γλυκού. Από το παρθένο λάδι καρύδας και ανακατέψτε το σε μια 8-oz. Ποτήρι χυμό. Πιείτε όλο το περιεχόμενο του γυαλιού. Επιλέξτε ένα χυμό που είναι 100 τοις εκατό φυσικό, δεν είναι ένας που είναι γεμάτος από σάκχαρα ή από το συμπύκνωμα.

Επαναλάβετε τρεις έως τέσσερις φορές την ημέρα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα.

Αυξήστε τη δόση κατά ½ κουταλιού της σούπας. Ανά ημέρα έως ότου καταναλώνετε 3 έως 4 κουταλιές της σούπας. Κάθε 24 ώρες. Η σταδιακή αύξηση της ποσότητας θα δώσει στον οργανισμό σας χρόνο να προσαρμοστεί.

Αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τη ζάχαρη και τα λιπαρά κρέατα ενώ χρησιμοποιείτε το λάδι καρύδας, καθώς αυτά τα τρόφιμα μπορούν να συμβάλλουν στη δυσκοιλιότητα. Αντ ‘αυτού, αυξήστε την πρόσληψη φρούτων, λαχανικών και νερού που μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της πεπτικής υγείας.